Disse spørsmålene får jeg ofte:

Hvilke forberedelser må jeg gjøre?

Rommene som skal slipes må tømmes og tepper og gulvbelegg fjernes. Jeg anbefaler å fjerne gulvlister, spesielt på heltre furugulv, men det er mulig å slipe med listene på.

Hvor lang tid tar det?

Det avhenger av størrelse og type gulv. Normalt tar det 1-2 dager med sliping og 1-4 dager med etterbehandling, avhengig av hvilken etterbehandling du ønsker.

Hvor mye støver det?

Støvfri gulvsliping finnes ikke. Jeg bruker den beste og nyeste teknologien for å begrense støving, men helt støvfritt blir det dessverre aldri.

Lukter det løsemidler?

Det finnes idag svært gode vannbaserte behandlingsmuligheter. Disse herder raskt, lukter svært lite og er helt ufarlige å puste inn.

Kan man endre farge på gulvet?

Ja, når du lar meg slipe gulvet ditt kan du velge mellom mange farger og etterbehandlingsteknikker. Ta kontakt for en uforpliktende befaring for å diskutere muligheter og pris.

Kan alle tregulv slipes?

Alle heltregulv kan slipes mange ganger. De fleste parketter kan slipes 1 til 3 ganger avhengig av tykkelse og kvalitet.

Ta kontakt for uforpliktende befaring og pris.

Hvor mye strøm kreves?

Det trengs to kurser på 16A eller mer for å drive maskinene.

Hvor raskt kan man ta gulvet i bruk? 

Normalt kan man ta gulvet i bruk med én gang, men enkelte etterbehandlinger trenger tid for å herde skikkelig. Man bør bruke det forsiktig de første ukene og vente ca 8 uker før man legger på tepper og lignende.